slideshow


Profil


VK Totalservice ApS er en landsdækkende virksomhed, som udfører opgaver indenfor totalrenovering, nybygning, om- og tilbygning, facaderenovering og facadeisolering, tagarbejde, traditionelt tømrer- og snedkerarbejde m.m. Vi er en veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for byggebranchen og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

VK Totalservice ApS løser både små og større projekter for private og erhverv, lige fra mindre reparationsopgaver og renovering af eksisterende boliger til store byggeprojekter.

Vi har mere end 30 faguddannede og erfarne håndværkere med forskellige ekspertiser, som gør os i stand til at løse enhver byggeopgave på et højt fagligt niveau og samtidig give god rådgivning omkring materialevalg og indretning. Vi har gennem hele forløbet en tæt dialog med vore kunder, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning, der passer til det konkrete bygge- eller renoveringsprojekt.

VK Totalservice ApS lægger stor vægt på høj service, sikkerhed og troværdighed, som garanti for godt håndværk. Gennem mange år har vi opbygget stor ekspertise i erhvervs- og institutionsbyggeri og et solidt netværk af leverandører indenfor byggebranchen, hvor vi har et godt samarbejde med flere faggrupper og firmaer.

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer fra anerkendte producenter, og vores medlemsskab af Dansk Byggeris Garantiordning, er en garant for kvaliteten af de projekter, vi udfører.

Har du et bygge- eller renoveringsprojekt – er vi klar med en personlig rådgivning og uforpligtende tilbud.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 28 18 62 22, på e-mail ( Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ), eller via vores online formular.

 

BYG DIN DRØMMEBOLIG SAMMEN MED OS - VI BYGGER I HELE DENMARK          GRATIS ONLINE TILBUD

Kontakt os

VK TOTALSERVICE APS
Pilemøllevej 6-8
2635 Ishøj
Danmark

Tlf.:  (+45) 28 18 62 22
Fax: (+45) 35 11 35 25
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Www:   www.vk-byggeentreprise.dk

Her finder du os

map